See other templatesSee other templates
Menu
Ви тут: ВиховнаВиховні заходи2013-2014 н.р.До 69-ї річниці визволення України

До 69-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників

До 69-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників у місті (за підтримки Партії регіонів) серед учнів шкіл був проведений конкурс малюнків. Наші школярі Ізосімова Валентина (6-А) та Гаркавий Єгор (5-Б) вибороли перемогу в конкурсі, здобувши почесне І місце.

Переможець конкурсу малюнків     Переможець конкурсу малюнків

У рамках цієї ж визначної дати пройшов фестиваль воєнної та патріотичної пісні. В цьому заході взяли участь наші учні: Смерека Анастасія (10-А), Бєлік Анастасія (11-Б), Сидоренко Нікіта (9-Б) та їх група підтримки. У фестивалі перемогу дістали в номінації «Краща сучасна пісня». Ми – молодці!

25 жовтня у школі була проведена єдина класна година з нагоди 69-ї річниці визволення України від нацистів. А учні 3-А класу з класним керівником Коретніковою С.І. запросили ветерана Великої Вітчизняної війни, почесного жителя Нікополя Кириченка Геннадія Никифоровича, який брав участь у визволенні м.Києва, у форсуванні Дніпра, у визволенні м.Нікополя та м.Ужгорода (до речі, саме Кириченко Г.Н., будучи молодим офіцером, першим зайшов у звільнене від фашистів місто Ужгород).

Виховна година з нагоди 69-ї річниці визволення України від нацистів.  3-А клас.    Зустріч з ветераном Кириченко Г. Н. учнів 3-А класу

Учні не тільки з великою цікавістю слухали захоплюючу розповідь ветерана про події тієї далекої війни, а й самі читали вірші про тяжі роки лихоліття та незламних людей, які вистояли й перемогли. На зустрічі лунали воєнні пісні «Ріо-ріта», «Алеша» у виконанні дівчат-старшокласниць.

 Зустріч учнів 3-А класу з ветераном Кириченко Г. Н.   

28 жовтня в день визволення України від німецько-фашистських загарбників учні старших класів та вчителі школи взяли участь у покладанні квітів загиблим воїнам біля Меморіалу Вічної Слави.

 Участь учнів старших класів у мітингу до дня визволення України

30 жовтня з нагоди 69-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників на базі нашої школи з метою виховання у підростаючого покоління почуття патріотизму та збереження традицій, пов`язаних з історією українських військ відбувся огляд-конкурс пісні і строю.

Нашу школу представила команда учнів 8-А класу «Артилеристи» на чолі з капітаном Величком Владиславом.

Міський огляд-конкурс строю та пісні       Міський огляд-конкурс строю та пісні

Після здачі рапортів і готовності всіх загонів команди демонстрували своє вміння перешиковуватись із шеренги  в колону по два та по три; та ходьбу в колоні стройовим кроком з піснею.

Наша команда «Артилеристи» дуже вдало продемонструвала свої вміння і зайняла почесне ІІ місце серед команд конкурсу. Ура! Ура! Ура!

 Команда      Команда

 

 

Меню

Menu

Карта сайта

Menu
Go to top