See other templatesSee other templates
Menu

Звіт 2018-2019 н.р.

Звіт директора  за 2018-2019  навчальний рік

3 вересня 2019 року в школі відбулася батьківська конференція, на якій адміністрація навчального закладу звітувала про проведену навчально-виховну роботу за минулий рік. На конференції були присутні голови та члени класних батьківських комітетів усіх класів, а також педагогічний колектив. Директор школи Казакова Галина Вікторівна надала присутнім офіційні дані: про високий рейтинг школи серед навчальних закладів міста, про рух та успішність учнів, соціальний паспорт школи, особливості харчування в 2018-2019 навчальному році. Також очільник закладу ознайомила присутніх із інформацією щодо змін в освітньому середовищі навчального закладу, які відбулися в рамках стратегічних завдань Нової української школи. Як підсумок, Галина Вікторівна окреслила пріоритетні завдання школи на 2019-2020 навчальний рік, які  реалізовуватимуться відповідно до основних принципів НУШ.

Заступник директора з НВР Костюченко В.І. звітувала про роботу з обдарованими, про участь і перемоги учнів школи у Всеукраїнських творчих та інтелектуальних конкурсах, про перемоги та здобутки педагогів школи, активну громадянську позицію батьків.

Заступник директора з НВР Асессорова С.В. ознайомила присутніх із підсумками проведення ДПА, ЗНО та основними напрямками роботи педколективу на новий навчальний рік.

Деревянко А.Ю., заступник директора з ВР, надала вичерпну інформацію про реалізацію шкільної програми з  національно – патріотичного виховання та систему роботи зі збереження життя та зміцнення здоров’я учнів.

Заступник директора з АГЧ Хоменко Н.І. звітувала про виконані роботи з господарських питань.

Таким чином, можна  сказати, що співпраця між усіма учасниками освітнього процесу – учителів, учнів, адміністрації та батьків – це фундамент, який допоможе в новому навчальному році реалізувати заплановані завдання, зробити школу відкритою, сучасною, цікавою.  

Меню

Menu

Карта сайта

Menu
Go to top