See other templatesSee other templates
Menu
Ви тут: ВебКвестWeb - квест "Петриківка - дивосвіт"Безпечно користуємося Інтернетом

Безпечно користуємося Інтернетом

Безпечно користуємося Інтернетом

Інтернет – це віртуальний світ, де кожен може знайти собі заняття до душі в залежності від власних потреб, настрою, віку.  В цьому світі ти знайдеш сайти на цікавлячу тебе тематику, віртуальних друзів, з якими тобі буде приємно спілкуватися, можеш знаходити

інформацію, що допомагає вчитися й займатися улюбленими справами, завантажувати цікаві картинки й музику, грати у захоплюючі ігри. Але пам’ятай: як і в реальному світі, в Інтернеті ти можеш зустрітися з загрозами та небезпечними людьми. Тому тобі дуже важливо навчитися уникати небезпек Інтернету!

 

Для цього потрібно запам'ятати декілька правил:   

- Нікому без дозволу батьків не давати особисту інформацію:  домашню адресу, номер домашнього телефону, робочу адресу батьків, їхній номер телефону, назву й адресу школи.

- Якщо знайдете якусь інформацію, що турбує вас, негайно сповістіть про це батьків. 

- Ніколи не погоджуватися на зустріч з людиною, з якою ви познайомилися в Інтернеті. Якщо все ж таки це необхідно, то спочатку потрібно спитати дозволу батьків, а зустріч повинна відбутися в громадському місці й у присутності батьків.

  - Не посилати свої фотографії чи  іншу інформацію без дозволу батьків.

- Не відповідати на невиховані і грубі листи. Якщо одержите такі листи не з вашої вини, то сповістіть про це батьків, нехай вони зв'яжуться з компанією, що надає послуги Інтернет.

- Розробити з батьками  правила користування Інтернетом. Особливо домовитися з ними про прийнятний час роботи в Інтернеті і сайти, до яких ви збираєтесь заходити.

- Не заходити на аморальні сайти і не порушувати без згоди батьків ці правила.

- Не давати свої паролі нікому, крім батьків, навіть найближчим друзям.

- Не робити протизаконних вчинків і речей в Інтернеті.

- Не шкодити і не заважати іншим користувачам.

 

 

 

Меню

Menu

Карта сайта

Menu
Go to top