See other templatesSee other templates
Menu

Звіт 2017-2018 н.р.

Звіт директора  за 2017-2018 навчальний рік

11 вересня 2018 року в школі відбулася батьківська конференція, на якій адміністрацією навчального закладу було надано звіт щодо проведеної навчально-виховної роботи за минулий рік. На конференції були присутні голови та члени класних батьківських комітетів усіх класів, а також педагогічний колектив. Директор школи Казакова Галина Вікторівна надала присутнім офіційні дані: про рух та успішність учнів, соціальний паспорт школи, особливості харчування в 2017-2018 навчальному році. Також до відома присутніх була доведена інформація щодо капітального ремонту школи, який був проведений за кошти місцевого бюджету. Як підсумок, Галина Вікторівна окреслила пріоритетні завдання школи на 2018-2019 навчальний рік, які  реалізовуватимуться відповідно до основних засад нової освітньої системи.

Заступник директора з НВР Костюченко В.І. звітувала про роботу з обдарованими, про участь і перемоги учнів школи у Всеукраїнських творчих та інтелектуальних конкурсах, про перемоги та здобутки педагогів школи, активну громадянську позицію батьків.

Заступник директора з НВР Асессорова С.В. ознайомила присутніх із підсумками проведення ДПА, ЗНО та основними напрямками роботи педколективу на новий навчальний рік.

Деревянко А.Ю., заступник директора з ВР, надала вичерпну інформацію про реалізацію шкільної програми з  національно – патріотичного виховання та систему роботи зі збереження життя та зміцнення здоров’я учнів.

Заступник директора з АГЧ Хоменко Н.І. звітувала про виконані роботи з господарських питань.

Таким чином, шкільна спільнота вирушає в новий навчальний рік вчитися вирішувати реальні проблеми за допомогою знань із різних дисциплін, втілюючи головну мету освіти – впроваджувати навчання для життя.

 

 

Меню

Menu

Карта сайта

Menu
Go to top